Etica profesională

Responsabilitătile noastre sunt de a fi prezenti la intalnirile de psihoterapie stabilite de comun acord, in caz contrar contramandarea se va anunta cu cel putin o zi inainte, de a oferi servicii de cea mai bună calitate si de a respecta etica profesională. In cazul in care serviciile noastre nu sunt cele mai potrivite pentru dvs. vă putem recomanda serviciile altor profesionisti in domeniu. In etica profesională este inclusă si confidentialitatea. Vă garantăm confidentialitate celor discutate in timpul intalnirilor psihoterapeutice, cu două exceptii: intentia dvs de a vă vătăma si intentia dvs. de a vătăma alte persoane. In aceste cazuri suntem obligati să anuntăm pe cineva din afara psihoterapiei .


Responsabilitătile dvs sunt de a veni la intalnirile de psihoterapie programate, in caz contrar contramandarea se va anunta cu cel putin o zi inainte si de a achita costurile serviciilor noastre.


Durata.


Durata intregii psihoterapii este, de obicei, intre 20 si 40 de intalniri. Intalnirile au loc o dată pe săptămană. Durata unei intalniri este de 50 de minute. In cazul terapiei de cuplu sau a terapiei de familie durata este de 90 de minute. In cazul terapiei de scurta durata numarul sedintelor poate fi redus.


Principii etice

  • Respectarea demnitătii persoanei
  • Dreptul de a avea parte sau acces la tratament care nu discriminează. Clientul are dreptul de a fi informat despre tratament si de a fi de acord cu tratamentul. Are dreptul la confidentialitate. Informatia pe care o dă trebuie protejată de relatia cu psihologul. Avem datoria de a proteja si de a nu divulga informatiile primite de la client fără consimtămantul acestuia.
  • Integritate in relatie. Este vorba de onestitate si acuratete, de a nu face constient greseli si lucruri incorecte
  • Responsabilitatea fată de societate