Curs de pregatire profesionala continua ,, PSIHOTERAPIA COPILULUI’’ acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania 

Formator Adriana Pacurar impreuna cu Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania va invita sa participati la cursul de pregatire profesionala continua cu tema: Abordarea terapeutica in cazul tulburarilor emotionale si de comportament ale copiilor. Colegiul Psihologilor din Romania acorda 5 credite.

Durata cursului : 16 ore.

Manifestarea se adreseaza tuturor celor care intra in contact cu copii fie in viata privata, fie in profesie : parinti, studenti, psihologi, psihoterapeuti, masternazi, asistenti sociali, medici, educatori, invatatori.

Taxa de participare este de 300 ron.

Inscrierile se fac telefonic sau prin e-mail:
Adriana Pacurar:
  • tel.0723.631.322,
  • adresa de e-mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ,
  • www.psihocenter.ro
Tematica: modalitatea de realizare a interviului initial cu familia. Abordarea terapeutica a copiilor cu tulburari emotionale  si de comportament. Caracteristici ale tulburarilor din spectrul autist, ADHD si tulburarii opozitionale si metode specifice de interventie. Tehnici de art terapie in lucrul individual si in grup cu copiii.